ПК Македон
Адреса:
Скопје
Македонија
1000
Останати информации:
Претседател: Душко Петрушевски (078 310 552)
Секретар: Петар Ивановски (075 322 059)
Sky Bet by bettingy.com

За нас

Logo Планинарскиот клуб „Македон“ од Скопје функционира уште од 2008 година. Целта на клубот е омасовување посебно со млади членови, и создавање на комплетно планинарски образовани членови. Структурата на членови е различна, од искусни алпинисти и планинари до млади членови со мало искуство. Наш најистакнат член е... Повеќе