Курс за Ориентација

По првиот дел од теренската обука организиран од Мила во Градскиот парк на 21.02.2009, на 25.02.2009 (среда) продолжува Курсот за ориентација со предавање после редовниот состанок од 19ч, и тоа од 19:30ч во Сојузот на студенти, на мезанинот од Палата Унија (се влегува од задна страна на зградата - влезот е наспроти главниот влез на студентскиот дом Кузман)

Sky Bet by bettingy.com

За нас

Logo Планинарскиот клуб „Македон“ од Скопје функционира уште од 2008 година. Целта на клубот е омасовување посебно со млади членови, и создавање на комплетно планинарски образовани членови. Структурата на членови е различна, од искусни алпинисти и планинари до млади членови со мало искуство. Наш најистакнат член е... Повеќе