Листа на лиценцирани планински водичи на ПК Македон


Дејан Тодевски

Петар Ивановски

Бојан Павлов

Николчо Петров

Љупчо Дебарлиев

Дејан Атанасов
Sky Bet by bettingy.com

За нас

Logo Планинарскиот клуб „Македон“ од Скопје функционира уште од 2008 година. Целта на клубот е омасовување посебно со млади членови, и создавање на комплетно планинарски образовани членови. Структурата на членови е различна, од искусни алпинисти и планинари до млади членови со мало искуство. Наш најистакнат член е... Повеќе