Пл. дом Караџица – Солунска глава

28.04.2008

На 25-27.04.2008 год. во организација на Атанас Стојковски, се одржа акција на Јакупица.

Атанас Стојковски

{gallery}akcii/2008/karadzica{/gallery}

Назад кон извештаите
Scroll Up
  • Scout Nomad Mobility Garmin Step Marketi Stop&Go