Кожле за 1-ви Мај

02.05.2008

Дел од членовите на КПС „Македон“ решија заедно да го прослават државниот празник 1-ви Мај, како локација за реализирање на акцијата го одбраа Катлановско Кожле. Самите фотографии кажуваат за расположението.

{gallery}akcii/2008/kozle1maj{/gallery}

Назад кон извештаите
Scroll Up
  • Scout Nomad Mobility Garmin Step Marketi Stop&Go