Курс за Ориентација

21.12.2008

По првиот дел од теренската обука организиран од Мила во Градскиот парк на 21.02.2009, на 25.02.2009 (среда) продолжува Курсот за ориентација со предавање после редовниот состанок од 19ч, и тоа од 19:30ч во Сојузот на студенти, на мезанинот од Палата Унија (се влегува од задна страна на зградата – влезот е наспроти главниот влез на студентскиот дом Кузман)

Назад кон извештаите
  • Scout Nomad Mobility Garmin Intersport Step Marketi Stop&Go