Љуботен – Голем Кораб – Титов врв

09.09.2008

По повод Денот на Државноста на Република Македонија „8-ми Септември“, повеќе членови на КПС „Македон“ организираа акции за искачување на Љуботен (06-09-2008) и ноќевање на Кораб кај караулата „Победа“, искачување на Голем Кораб на 07.09.2008 и ноќевање во пл. дом „Смрека“ на Попова Шапка, и искачување на Титов врв на 08.09.2008 год.

Назад кон извештаите
  • Scout Nomad Mobility Garmin Intersport Step Marketi Stop&Go