Водно – Матка

19.04.2008

На 19.04.2008 година се реализираше акцијата Водно – Матка во организација на КПС „Македон“, водич беше Оливер Петрески.

{gallery}akcii/2008/vodno-matka{/gallery}

Назад кон извештаите
Scroll Up
  • Scout Nomad Mobility Garmin Step Marketi Stop&Go