Одбележување на родениот ден на Гоце Делчев

04.02.2010

Делегација на КПС Македон положи венец на гробот на македонскиот револуционер Гоце Делчев. Одбележувајќи го денот на неговото раѓање, 04 февруари, му оддадовме почит и благодарност за борбата и делата кои што ги остави за нас и нашата земја.

Ние продолжуваме да ја запознаваме се повеќе и повеќе.

Назад кон извештаите
  • Scout Nomad Mobility Garmin Intersport Step Marketi Stop&Go