Велигденско искачување на КПС Македон на Пирин планина

04.04.2010

Зимска разгледница во април.

Дуле, Дарко и Виктор

Назад кон извештаите
  • Scout Nomad Mobility Garmin Intersport Step Marketi Stop&Go