Пирин за Велигден, 2011

23.04.2011

За Велигденските празници тричлена група од нашиот клуб беше на планината Пирин во Бугарија. Виктор, Дуле и Иван извршија вистински напад на највисоките врвови на оваа прекрасна планина, во еден ден Вихрен, Тодорка и Дамјаница, следниот ден и Каменица. Прав зимски тренинг. 

{gallery}akcii/2011/pirinveligden2011{/gallery}

Назад кон извештаите
Scroll Up
  • Scout Nomad Mobility Garmin Step Marketi Stop&Go