Шар планина: Кобилица(2528) и Црн врв (2585)

15.05.2011

На 15.05.2011 (недела) група од пет планинари од КПС “Македон”, Дуле, Мартин, Иван, Дејан и Диме, се искачивме на Кобилица и на Црн врв. Стартот беше од село Бродец, прво се искачивме на Кобилица, а потоа и на Црн врв.

Дејан

Назад кон извештаите
  • Scout Nomad Mobility Garmin Intersport Step Marketi Stop&Go