ПК Македон
Адреса:
Скопје
Македонија
1000
Останати информации:
Претседател: Душко Петрушевски (078 310 552)
Секретар: Петар Ивановски (075 322 059)
Sky Bet by bettingy.com

4°C

Скопје

Претежно облачно

Влажност: 81%

Ветер: 4.83 km/h

  • 17 Ноe 2018

    6°C 2°C

  • 18 Ноe 2018

    5°C 0°C

clenstvo
Членарината за 2018 година во ПК Македон изнесува 350 денари, вклучувајќи и осигурување до 3000 мнв.

Повеќе
about
Планинарскиот клуб „Македон“ од Скопје функционира уште од 2008 година. Целта на клубот е омасовување посебно со...

Повеќе