Миленков Камен 21.02.2010

21.02.2010

Сонце. Снег. Магла. Ветер. Дожд. Таков беше дваесет и првиот ден од февруари на пат од Патишка река кон Миленков Камен. Низ четирите годишни времиња патуваа Иван, Елена, Игор и Дуле. Променливото време ни овозможи да ѕирнеме во фантастичниот свет на планинската убавица Караџица. Уживајте за жал само преку фотографиите.

Елена, Иван

Назад кон извештаите
  • Scout Nomad Mobility Garmin Intersport Step Marketi Stop&Go