Курс за Ориентација

По првиот дел од теренската обука организиран од Мила во Градскиот парк на 21.02.2009, на 25.02.2009 (среда) продолжува Курсот за ориентација со предавање после редовниот состанок од 19ч, и тоа од 19:30ч во Сојузот на студенти, на мезанинот од Палата Унија (се влегува од задна страна на зградата - влезот е наспроти главниот влез на студентскиот дом Кузман)

Sky Bet by bettingy.com
weather

Битола

-1°C

Охрид

2°C

Тетово

1°C

Велес

-2°C

clenstvo
Членарината за година во ПК Македон изнесува 400 денари, вклучувајќи и осигурување до 3000 мнв.

Повеќе
about
Планинарскиот клуб „Македон“ од Скопје функционира уште од 2008 година. Целта на клубот е омасовување посебно со...

Повеќе