Шар Планина, врвови - Бистрички и Песочан

Шар Планина, врвови - Бистрички и Песочан 

Поздрав! 

Дуле

Sky Bet by bettingy.com
weather

Битола

-10°C

Охрид

1°C

Тетово

-3°C

Велес

-2°C

clenstvo
Членарината за година во ПК Македон изнесува 500 денари, вклучувајќи и осигурување до 3000 мнв.

Повеќе
about
Планинарскиот клуб „Македон“ од Скопје функционира уште од 2008 година. Целта на клубот е омасовување посебно со...

Повеќе