Велигденско искачување на КПС Македон на Пирин планина

Зимска разгледница во април.

Дуле, Дарко и Виктор

Sky Bet by bettingy.com
weather

Битола

12°C

Охрид

15°C

Тетово

17°C

Велес

13°C

clenstvo
Членарината за година во ПК Македон изнесува 400 денари, вклучувајќи и осигурување до 3000 мнв.

Повеќе
about
Планинарскиот клуб „Македон“ од Скопје функционира уште од 2008 година. Целта на клубот е омасовување посебно со...

Повеќе