Миленков Камен 21.02.2010

Сонце. Снег. Магла. Ветер. Дожд. Таков беше дваесет и првиот ден од февруари на пат од Патишка река кон Миленков Камен. Низ четирите годишни времиња патуваа Иван, Елена, Игор и Дуле. Променливото време ни овозможи да ѕирнеме во фантастичниот свет на планинската убавица Караџица. Уживајте за жал само преку фотографиите.

Елена, Иван

Sky Bet by bettingy.com

-2°C

Скопје

Облачно

Влажност: 74%

Ветер: 14.48 km/h

  • 03 Јан 2019

    0°C -2°C

  • 04 Јан 2019

    -1°C -3°C

clenstvo
Членарината за 2019 година во ПК Македон изнесува 400 денари, вклучувајќи и осигурување до 3000 мнв.

Повеќе
about
Планинарскиот клуб „Македон“ од Скопје функционира уште од 2008 година. Целта на клубот е омасовување посебно со...

Повеќе