Одбележување на родениот ден на Гоце Делчев

Делегација на КПС Македон положи венец на гробот на македонскиот револуционер Гоце Делчев. Одбележувајќи го денот на неговото раѓање, 04 февруари, му оддадовме почит и благодарност за борбата и делата кои што ги остави за нас и нашата земја.

Ние продолжуваме да ја запознаваме се повеќе и повеќе.

Sky Bet by bettingy.com
weather

Битола

29°C

Охрид

26°C

Тетово

30°C

Велес

33°C

clenstvo
Членарината за година во ПК Македон изнесува 400 денари, вклучувајќи и осигурување до 3000 мнв.

Повеќе
about
Планинарскиот клуб „Македон“ од Скопје функционира уште од 2008 година. Целта на клубот е омасовување посебно со...

Повеќе