Пирин за Велигден, 2011

За Велигденските празници тричлена група од нашиот клуб беше на планината Пирин во Бугарија. Виктор, Дуле и Иван извршија вистински напад на највисоките врвови на оваа прекрасна планина, во еден ден Вихрен, Тодорка и Дамјаница, следниот ден и Каменица. Прав зимски тренинг. 

Sky Bet by bettingy.com
weather

Битола

-10°C

Охрид

0°C

Тетово

-3°C

Велес

-1°C

clenstvo
Членарината за година во ПК Македон изнесува 500 денари, вклучувајќи и осигурување до 3000 мнв.

Повеќе
about
Планинарскиот клуб „Македон“ од Скопје функционира уште од 2008 година. Целта на клубот е омасовување посебно со...

Повеќе