Спиење во домот на Водно? Одлична идеја...

Безброј пати сме биле на нашето Водно, а ниеднаш не сме ноќевале во домот. Ова беше заеднички заклучок на редовниот состанок на клубот. Бидејќи временската прогноза за викендот кој следеше не беше нималку поволна, не ни требаше многу за да се одлучиме. Немаше ни потреба од подетално договарање, веднаш се направи списокот со заинтересираните.

Зимски тренинг 27.01.2013

Според претходно договорениот план и програма, викендов направивме тренинг на падините на Шапка, поточно на антените. На овој тренинг учествуваа четворица членови на клубот: Дејан, Алек, Диме и Петар. Се вежбаше одење во наврска, чворови, правење на сидриште, обезбедување, абзал...

Тренинг на Шапка, 02.02.2013

Во саботата беше изведена еднодневна акција на Попова Шапка, во петчлен состав: Алек, Аце, Петар, Дејан и Диме. На истата беше ставен акцент на вежбање на зимски техники.


Notice: Undefined variable: app in /home/makedonm/public_html/templates/yoo_avenue/warp/systems/joomla/layouts/pagination.php on line 12

Notice: Trying to get property of non-object in /home/makedonm/public_html/templates/yoo_avenue/warp/systems/joomla/layouts/pagination.php on line 12
Sky Bet by bettingy.com
weather

Битола

-1°C

Охрид

2°C

Тетово

1°C

Велес

-3°C

clenstvo
Членарината за година во ПК Македон изнесува 400 денари, вклучувајќи и осигурување до 3000 мнв.

Повеќе
about
Планинарскиот клуб „Македон“ од Скопје функционира уште од 2008 година. Целта на клубот е омасовување посебно со...

Повеќе