Аконкагва 6962 мнв (28.01.2020 - 20.02.2020)

Експедиција на највисокиот врв во Јужна Америка - АКОНКАГВА 6962 мнв (Анди, Аргентина)

Период на реализација: 28.01.2020 - 20.02.2020

Организатор: Планинарски клуб “Македон“

Број на места: 6 (минимум за реализација на експедицијата е 4 учесници)

Цена: 3250 евра

Sky Bet by bettingy.com
weather

Битола

7°C

Охрид

10°C

Тетово

7°C

Велес

7°C

clenstvo
Членарината за година во ПК Македон изнесува 400 денари, вклучувајќи и осигурување до 3000 мнв.

Повеќе
about
Планинарскиот клуб „Македон“ од Скопје функционира уште од 2008 година. Целта на клубот е омасовување посебно со...

Повеќе