Пријавени учесници за Титов врв Скајрејс 2020

Sky Bet by bettingy.com
weather

Битола

17°C

Охрид

17°C

Тетово

28°C

Велес

26°C

clenstvo
Членарината за година во ПК Македон изнесува 400 денари, вклучувајќи и осигурување до 3000 мнв.

Повеќе
about
Планинарскиот клуб „Македон“ од Скопје функционира уште од 2008 година. Целта на клубот е омасовување посебно со...

Повеќе