Резултати Titov Vrv SkyRace 2020

Пол Место Име Презиме Титов Врв Време ФИНИШ
М 1 Дејан Ангелоски 1:34:35 2:39:47
М 2 Александар Кирковски 1:34:29 2:42:20
М 3 Атанас Анчевски 1:32:28 2:52:00
М 4 Марјан Бонев 1:41:10 2:55:01
М 5 Дејан Тодевски 1:41:45 2:56:15
М 6 Антонио Каранфилоски 1:45:50 3:00:37
М 7 Иван Пешовски 1:48:40 3:05:42
М 8 Филип Тодоровски 1:48:50 3:08:05
М 9 Александар Еленин 1:49:55 3:15:36
М 10 Игор Јовановски 1:56:23 3:19:25
М 11 Жикица Ивановски 1:56:23 3:19:25
М 12 Љубен Коцев 1:56:39 3:25:30
Ж 13/1 Елена Ртоска 2:07:34 3:43:11
М 14 Јовица Апостоловски 2:08:18 3:44:17
М 15 Здравко Дејановиќ 2:09:22 3:44:17
М 16 Бојан Мицковски 2:09:10 3:48:38
М 17 Илија Настески 2:09:18 3:59:00
Ж 18/2 Сања Најдовски 2:18:49 4:01:23
М 19 Никола Павлов 2:16:50 4:07:05
М 20 Бојан Марковски 2:18:36 4:10:20
М 21 Александар Бранковиќ 2:18:41 4:10:29
Ж 22/3 Ивана Пекевска 2:25:04 4:15:49
М 23 Јовица Ристовски 2:11:17 4:16:20
Ж 24/4 Ивана Јовановска 2:28:37 4:19:00
М 25 Горјан Славковски 2:27:54 4:19:00
М 26 Вељан Паризов 2:25:20 4:25:40
Ж 27/5 Марија Пеликон 2:29:02 4:38:35
М 28 Дејан Крле 2:40:55 4:39:00
М 29 Славчо Бакулески 2:28:03 4:40:00
М 30 Жарко Марковски 2:36:35 4:42:28
М 31 Павле Ивановски 2:41:50 4:44:01
М 32 Владимир Павлов 2:35:22 4:46:33
Ж 33/6 Анастасија Славковска 2:36:05 4:52:20
М 34 Борче Милосковски 2:40:25 4:52:44
М 35 Маријан Зафировски 2:46:45 5:23:35
Ж 36/7 Викторија Николовска 2:50:44 5:23:36
Ж 37/8 Ирена Митева 3:11:33 5:26:23
Ж 38/9 Валентина Узунова 2:51:00 5:31:20
М 39 Александар Митревски 3:05:15 5:47:00
M 40 Аце Темелковски 3:22:06 6:06:02 (Вакаф)
Ж 41/10 Вики Колашинац 3:38:42 6:06:03 (Вакаф)
Ж 42/11 Клементина Николоски 3:28:52 6:06:04 (Вакаф)
М 43 Далибор Вчков 3:18:16 6:06:05 (Вакаф)
М 44 Мијалчо Андоновски 3:58:36 7:25:03
М 45 Стоилко Стоицев / до под Бакардан
Ж 46/12 Станимирка Тасевска / до Антени
М DNF Марко Ѓуричиќ / /
Назад
  • Scout Nomad Mobility Garmin Intersport Step Marketi Stop&Go