Џумаја – Плачковица

13.04.2008

На 12.04.2008 год. како дел од програмата на КПС „Македон“ се реализираше планинарската акција Џумаја – Плачковица со искачување на врвот Лисец, организатор на акцијата беше Анета Алексовска, водачи Денко Тодоровски и Виктор од Кочани, голема пофалница за домаќините кои како и секогаш се покажаа во најдобро светло.

Назад кон извештаите
  • Vrsnik Step Marketi Velo Helo Bonita Scout Nomad Mobility Alga San Stop&Go