4°C

Скопје

Облачно

Влажност: 86%

Ветер: 6.44 km/h

  • 19 Ноe 2018

    4°C 0°C

  • 20 Ноe 2018

    8°C 0°C

clenstvo
Членарината за 2018 година во ПК Македон изнесува 350 денари, вклучувајќи и осигурување до 3000 мнв.

Повеќе
about
Планинарскиот клуб „Македон“ од Скопје функционира уште од 2008 година. Целта на клубот е омасовување посебно со...

Повеќе