Водичи

Лиценцирани водичи во планинарскиот клуб Македон со засновани А и Б лиценци при ФПСМ.

Дејан Атанасов

Дејан Атанасов

Љупчо Дебарлиев

Љупчо Дебарлиев

Николчо Петров

Николчо Петров

Бојан Павлов

Бојан Павлов

Петар Ивановски

Петар Ивановски

Дејан Тодевски

Дејан Тодевски

  • Scout Nomad Mobility Garmin Intersport Step Marketi Stop&Go