Годишна програма

Јануари

Осоговски планини

Водич: Филип Симоновски

24
Февруари

Титов Врв, Шар Планина

Водич: Александар Кирковски

Остри врв и Убава, Јакупица

Водич: Дејан Тодевски

Март

Осмомартовска акција на Љуботен

Водич: Хелена, Сања, Драгана

7

Врв Добра вода

Водич: Бојан Џими Киров

24
Април

Камп на Враците

Водич: Стоилко Стоицев

Мај

Корабски водопад

Водич: Филип Симоновски

Јуни

Шарски води - долга тура караула Стрезимир - Гостивар

Водич: Петар Ивановски, Бојан Киров и Никола Андоноски

Јули

Дводневна Солунска Глава, Јакупица

Водич: Влатко Димковски

Кожуф, Зелен Брег

Водич: Филип Симоновски

Август
Септември

Траверс тура на Баба планина

Водич: Даниел Десковски и Александра Десковска

11

Олимп, Митикас 2918 мнв.

Водич: Александар Кирковски

25
Октомври

Бистрички врв

Водич: Стоилко Стоицев

Ноември

Доброшки врв со Езерски врв

Водич: Стоилко Стоицев и Петар Ивановски

Декември

Напомена: Датумите на акциите може да подлежат на промени во зависнот од временската прогноза и истите ќе бидат најавени 5 дена однапред.

* Секоја последна среда во месецот искачување на врвот на Водно

  • Vrsnik Step Marketi Velo Helo Bonita Scout Nomad Mobility Alga San Stop&Go