Годишна програма

Програмата на акции за 2019 година е во подготовка, наскоро ќе биде објавена на овој дел од сајтот.

Sky Bet by bettingy.com
weather

Notice: Undefined variable: temp in /home/makedonm/public_html/modules/mod_weather4all/helper.php on line 48

Notice: Undefined variable: temp in /home/makedonm/public_html/modules/mod_weather4all/helper.php on line 49

Notice: Undefined variable: temp in /home/makedonm/public_html/modules/mod_weather4all/helper.php on line 50

Notice: Undefined variable: temp in /home/makedonm/public_html/modules/mod_weather4all/helper.php on line 51

Notice: Undefined variable: temp in /home/makedonm/public_html/modules/mod_weather4all/helper.php on line 52

°C

Охрид

17°C

Тетово

20°C

Велес

13°C

clenstvo
Членарината за година во ПК Македон изнесува 400 денари, вклучувајќи и осигурување до 3000 мнв.

Повеќе
about
Планинарскиот клуб „Македон“ од Скопје функционира уште од 2008 година. Целта на клубот е омасовување посебно со...

Повеќе