Кораб 08

07.07.2008

Од 04-06.07.2008 година во организација на КПС „Македон“ 12 члена учествуваа во акција на Кораб, со спиење во шатори прво во кругот на караулата Победа, а потоа во саботата вечер на 2400 мнв под Голем Кораб. Беше искачен врвот Голем Кораб и направена тура кон водопадите на Длабока река.

Назад кон извештаите
  • Vrsnik Step Marketi Velo Helo Bonita Scout Nomad Mobility Alga San Stop&Go