Корабски водопади

31.05.2008

На 31.05.2008 год. група планинари од КПС „Македон“ се приклучија на акцијата Корабски водопад, којашто беше организирана од ПСД „Кораб“, во прилог се фотографии од трите (меѓу кои и најголемиот) водопади.

Назад кон извештаите
  • Vrsnik Step Marketi Velo Helo Bonita Scout Nomad Mobility Alga San Stop&Go