Кожле за 1-ви Мај

02.05.2008

Дел од членовите на КПС „Македон“ решија заедно да го прослават државниот празник 1-ви Мај, како локација за реализирање на акцијата го одбраа Катлановско Кожле. Самите фотографии кажуваат за расположението.

Назад кон извештаите
  • Vrsnik Step Marketi Velo Helo Bonita Scout Nomad Mobility Alga San Stop&Go