Меморијал „Костаке Спасов – Цоцо“

17.08.2008

Група членови на КПС „Македон“ на покана на Планинарско алпинистичкиот ориентационен клуб „Бел камен“ од Радовиш, на 17.08.2008 година учествуваа на Втората меморијална планинарска средба „Костаке Спасов – Цоцо“.

Назад кон извештаите
  • Vrsnik Step Marketi Velo Helo Bonita Scout Nomad Mobility Alga San Stop&Go