Октомвриски Љуботен

10.10.2010

Уште еден убав викенд на планина. Овој пат во организација на планинарското друштво Љуботен од Тетово. Домаќините, гостите од Битола, и неколку души од Скопје( меѓу кои Аце, Мила и јас од Македон) го искачивме Љуботен. Времето прекрасно, качување во облак, пејсаж на бои.

Марија

Назад кон извештаите
  • Scout Nomad Mobility Garmin Intersport Step Marketi Stop&Go