Олимп – Митикас 2917 м.н.в

26.08.2010

Летно искачување на Олимп,26 август 2010, за мене прво, за Емилија и Боге…некое. Интересно доживување, спиење највисоко до сега, во дом на 2700м.н.в. Пешачење по многу убава патека, со прекрасна глетка, отворање пред нас на Долината на музите, одличен тајминг.

Освоен е врвот од тројцата, 100%-на реализација. Карпести последни 200 метри, многу внимавање и големо задоволство.

Искра

Назад кон извештаите
  • Vrsnik Step Marketi Velo Helo Bonita Scout Nomad Mobility Alga San Stop&Go