Листа на лиценцирани планински водичи на ПК Македон


Дејан Тодевски

Петар Ивановски

Бојан Павлов

Николчо Петров

Љупчо Дебарлиев

Дејан Атанасов
Sky Bet by bettingy.com
weather

Скопје

16°C

Битола

11°C

Охрид

13°C

Тетово

9°C

clenstvo
Членарината за година во ПК Македон изнесува 400 денари, вклучувајќи и осигурување до 3000 мнв.

Повеќе
about
Планинарскиот клуб „Македон“ од Скопје функционира уште од 2008 година. Целта на клубот е омасовување посебно со...

Повеќе