Водно – Матка

19.04.2008

На 19.04.2008 година се реализираше акцијата Водно – Матка во организација на КПС „Македон“, водич беше Оливер Петрески.

Назад кон извештаите
  • Vrsnik Step Marketi Velo Helo Bonita Scout Nomad Mobility Alga San Stop&Go