Забава на Бегово поле

19.06.2009

Бегово поле 19, 20 и 21 јуни 2009 година, традиционално по трет пат.

За прв пат со бенд во живо на 2200 м.н.в.

…овојпат ќе оставиме сликите да говорат…

Назад кон извештаите
  • Vrsnik Step Marketi Velo Helo Bonita Scout Nomad Mobility Alga San Stop&Go