Зимски тренинг 27.01.2013

27.01.2013

Според претходно договорениот план и програма, викендов направивме тренинг на падините на Шапка, поточно на антените. На овој тренинг учествуваа четворица членови на клубот: Дејан, Алек, Диме и Петар. Се вежбаше одење во наврска, чворови, правење на сидриште, обезбедување, абзал…

Назад кон извештаите
  • Vrsnik Step Marketi Velo Helo Bonita Scout Nomad Mobility Alga San Stop&Go